В Маріуполі поліцейські затримали того, хто пограбував школяра

03.09.2016 22:57
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
В Маріуполі поліцейські затримали того, хто пограбував школяра

В Лівобережне відділення поліції Маріуполя звернулися батьки учня одного з навчальних закладів. Вони повідомили про те, що малознайомий відібрав у їхнього сина мобільний телефон, чим заподіяв матеріальну шкоду на суму 1800 гривень.

Як з'ясувалося, познайомилися вони в компанії, коли ввечері гуляли в місті. Удвох вирішили піти в комп'ютерний клуб, але по дорозі між хлопцями виникла сварка. Під час словесної перепалки старший товариш почав погрожувати співрозмовнику. Після, забравши мобільний телефон, пішов.

Правопорушником виявився 19-річний мешканець Маріуполя який раніше не притягувався до кримінальної відповідальності. З його слів, ідея забрати телефон виникла під час конфлікту, коли співрозмовник впустив телефон.

Грабіжник відніс мобільний в ломбард, отримавши 600 грн. Коли зрозумів, що потерпілий може попросити допомоги правоохоронців, закрився в будинку і не відкривав нікому двері, на телефонні дзвінки не відповідав. На вулицю фігурант виходив під покровом ночі, ретельно стежачи за тим, щоб не потрапити на очі знайомим. В один з вечорів, виходячи з квартири, конспіратор зустрів співробітників поліції.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 "Грабіж, поєднаний з насильством або з погрозою застосування такого насильства" Кримінального Кодексу України. Покарання, передбачене санкцією статті, - до 6 років позбавлення волі, повідомляє Центральний відділ поліції в Донецькій області.



Теги: Донбасс, Мариуполь, телефон, полиция
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх