Маріупольске диво

11.09.2016 15:33
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Маріупольске диво

Маріуполь відсвяткував 238-річницю Дня народження без порушень публічної безпеки. У якості "подарунку" правоохоронці обмежувалися лише попередженнями та профілактичними бесідами при незначних порушеннях правопорядку. Грубих правопорушень не допущено, жодного адміністративного протоколу (!) не складено. І це справжнє диво, адже у святкуванні, яке проходило з ранку до ночі, приймали участь десятки тисяч чоловік.

Місто розпочало святкування ще задовго до головного дійства, що було заплановано на Театральній площі. У Міському Саду заходи розпочалися з самого ранку. Сюди люди приходили сім’ями. На гостей чекали яскраві номери від міських колективів та спортивних організацій, фотовиставка, знайомство з мультяшними героями та частування.

Маріупольців та гостей славного міста-трудівника привітали зі святом та подарували музичні номери представники молодіжної організації "Ліга майбутніх поліцейських". А на площі Свободи (Центральний район) мешканці розгорнули найбільший прапор України, щоб в черговий раз сказати українцям, що Маріуполь – це Україна і тут живуть справжні патріоти.

Проте більш за все містяни чекали на приїзд відомих зірок української естради (ALEKSEEV, а також гурт "НеАнгели"). Концерт розпочався о 18.00 і зібрав на Театральній площі тисячі громадян різної вікової категорії. Для глядачів виступали кращі місцеві гурти, а зі сцени зі святом усіх маріупольців привітали очільник поліції Маріуполя Микола Побойний, народний депутат України Сергій Матвієнков та мер Маріуполя Вадим Бойченко.

Для поліції та військових це була напружена служба в посиленому режимі. Підготовчий комплекс заходів розпочався за кілька днів до свят. В тісному тандемі вони дбали про безпеку кожного гостя і безпосередньо 10 вересня. Всього на забезпечення публічної безпеки було задіяно близько 350 правоохоронців. До охорони правопорядку долучилися і патрульні, які не тільки патрулювали територію навколо Театральної площі в пішому варіанті, а й об’їжджали вулиці міста у складі автоекіпажів.

Вже традиційно недалеко від сцени було розгорнуто координаційний штаб, звідки відбувалося керування силами та засобами поліції та військовослужбовців Національної Гвардії України.

Близько 21-ї правоохоронці відшукали матір малюка, що загубився неподалік від штабу. А за кілька хвилин до кута зору співробітників поліції потрапили чоловіки, що голосно з’ясовували стосунки. Сварку було припинено, більш тяжких наслідків не допущено, повідомляє Центральний відділ поліції Донецької області.

Читайте также:
В Мариуполе были звезды на сцене и звездное небо в руках зрителей
Мариуполь сегодня потрясал (ВИДЕО)
Мариуполь обрел королеву (ФОТО, ВИДЕО)



Теги: Донбасс, безопасность, Мариуполь, праздник, полиция
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх