Маріупольскі правоохоронці спіймали крадія "за гарячими слідами" та знайшли плантацію коноплі

17.09.2016 12:44
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Маріупольскі правоохоронці спіймали крадія "за гарячими слідами" та знайшли плантацію коноплі

Протягом доби правоохоронці Маріуполя розпочали досудові розслідування за 4 злочинами, пов’язаними з незаконним обігом наркотиків. Всього до поліції приморського міста надійшло 269 заяв та повідомлень від громадян, лише 30 з яких мали ознаки кримінальних правопорушень.

Так, 16 вересня об 11 годині до поліцейських про допомогу звернувся мешканець 1979 року народження, який повідомив про те, що невідомий викрав мобільний телефон заявника. Суму збитку потерпілий оцінив у 5 000 гривень. "За гарячими слідами" правоохоронці затримали 33-річного сусіда потерпілого. Відкрито кримінальне провадження за фактом крадіжки (ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України). Санкція статі передбачає до 3 років позбавлення волі.

В Лівобережному районі Маріуполя під час проведення санкціонованих обшукових заходів в приватному домоволодінні за місцем мешкання громадянина 1994 року народження правоохоронці вилучили 53 кущі, ймовірно конопель. Наразі з вилученим працюють експерти в рамках кримінального провадження, відкритого за ч.1 ст.310 "Посів або вирощування конопель" Кримінального кодексу України, за що передбачено до 3 років обмеження волі, повідомляє Центральний відділ поліції Донецької області.



Теги: Донбасс, Мариуполь, , конопля
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх