Працівникіи підприємства м.Курахове залишили чоловіка без пальців

10.10.2016 09:56
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Працівникіи підприємства м.Курахове залишили чоловіка без пальців

42-річну жінку та 43-річного чоловіка, які є працівниками одного з товариств з обмеженою відповідальністю у м. Курахове, судитимуть за порушення правил безпеки.

Досудовим розслідуванням встановлено, що у липні 2015 року 45-річний чоловік, який працював прибиральником гарячого металу на одному з підприємств міста Курахове, заступив у нічну зміну та отримав наряд на виконання робіт.
Робота чоловіка полягала в завантаженні продукції підприємства до вагонів, при цьому керував процесом в.о. старшого стропальника. Останній, не переконавшись в тому, що потерпілий закінчив строповку і відійшов на безпечну відстань від вантажу, подав команду машиністу крана на натяжку стропів. Машиніст крану, у свою чергу, не подавши попереджувальний звуковий сигнал, включила механізм підйому крану, під час якого права кисть потерпілого з рукавицею опинилася придавленою. У результаті отриманої травми чоловіку ампутували п’ять пальців правої руки.
За результатами досудового розслідування стропальнику та машиністу крана оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) КК України.
Волноваською місцевою прокуратурою, обвинувальний акт відносно вказаних осіб спрямовано до Мар’їнського районного суду Донецької області для розгляду по суті, повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області.



Теги: Донбасс, Курахово, суд, прокуратура
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх