На Донбасі під колеса потрапили пішоходи та зіткнулся авто

20.11.2016 10:56
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
На Донбасі під колеса потрапили пішоходи та зіткнулся авто

За добу на підконтрольній Україні частині Донеччини сталося п’ять дорожньо-транспортних пригод, три з постраждалими.

За добу поліцейськими, які забезпечують безпеку дорожнього руху, задокументовано 154 факти порушення ПДР, на 10 водіїв складені адміністративні протоколи за керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння. Виявлені коноплі, підроблене свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу.
У Северську на АЗС 22-річний водій автомобілю "ВАЗ-2108" скоїв наїзд на 27-річного чоловіка. Пішохід отримав тілесні ушкодження.
О 12.30 на 703 км автошляху "Київ – Харків – Довжанський" 53-річний водій автомобілю "Опель" не обрав безпечну швидкість, не дотримався безпечної дистанції та скоїв зіткнення з автомобілем "Кіа Піканто", під керуванням 48-річної жінки, яка зупинилась на перехресті для повороту ліворуч. Постраждав 26-річний пасажир автомобілю "Кіа".
О 20 годині на 47 км автошляху "Велика Новосілка – Амвросіївка" 23-річний водій автомобілю "ЗАЗ-968" не обрав безпечну швидкість та інтервал руху та скоїв наїзд на двох чоловіків – 33 та 39 років, які рухались по узбіччю у попутному напрямку. Пішоходи отримали тілесні ушкодження.
Відомості за даними фактами внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією ст. 286 ч. 1 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами).
Поліцейськими під час нагляду за дорожнім рухом у селищі Райгородок у перехожого вилучені коноплі.
На 619 км автошляху "Одеса – Мелітополь – Новоазовськ" зупинений автомобіль "ЗІЛ", на якому номер рами не зареєстрований у базах даних.
У Дружківці під час перевірки документів на автомобіль "Опель Вектра" з’ясувалось, що свідоцтво про реєстрацію має ознаки підробки, а в автомобілі "Форд" номер кузова знищений кустарним способом.
У Бахмуті був виявлений чоловік, який знаходився у розшуку у Львівській області.
За даними фактами проводиться перевірка, повідомляє відділ управління превентивної діяльності поліції Донецькій області.



Теги: Донбасс, авто, происшествие, ДТП, пострадавшие
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх