У ВЕРХОВНІЙ РАДІ ПРОПОНУЮТЬ ВКЛЮЧИТИ СВЯТОГІРСЬК ДО СЛОВ’ЯНСЬКОГО РАЙОНУ

02.05.2017 21:40
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
У ВЕРХОВНІЙ РАДІ ПРОПОНУЮТЬ ВКЛЮЧИТИ СВЯТОГІРСЬК ДО СЛОВ’ЯНСЬКОГО РАЙОНУ

Святогірськ Слов’янської міської ради пропонують зробити містом районного підпорядкування в рамках процесу децентралізації.

Такий проект Постанови ВРУ про зміни в адміністративно-територіальному устрої Донецької області пропонується прийняти за основу та в цілому, повідомляється на сайті Комітету з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування.

– Зазначеним проектом Постанови з метою упорядкування адміністративно-територіальних відносин в сучасних умовах та забезпечення процесу добровільного об’єднання територіальних громад пропонується віднести місто Святогірськ Слов’янської міської ради Донецької області до категорії міст районного значення Слов’янського району Донецької області та змінити межі Слов’янського району Донецької області, збільшивши територію Слов’янського району на 826,0 гектара земель, – йдеться в повідомленні.

Такі зміни у територіальному устрої, як зазначають в профільному Комітеті, вже погоджені з Донецькою облдержадміністрацією.

Нагадаємо, на Донеччині подібні процеси відбуваються вже не вперше. Восени минулого року Верховна Рада схвалила Постанову, яка дозволила вивести Миколаївку зі складу Слов’янської міської ради та зробити частиною Слов’янського району.

Источник: dotb.dn.ua



Теги: Донбасс, Святогорск, проект, децентрализация
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх