В Україні конфіскують все вугілля із «Л/ДНР»

22.05.2017 07:00
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
В Україні конфіскують все вугілля із «Л/ДНР»

Можливо, в Україні почнуть конфіскацію вугілля з невизнаних «ДНР» і «ЛНР», які, фактично, є адміністративними утвореннями для терористичних і сепаратистських угруповань. Як інформує replyua.net, про це пише сайт інформаційного агентства «Інтерфакс-Україна», що приводить відповідну заяву міністра енергетики та вугільної промисловості України Ігоря Насалика.

Виступаючи в парламенті країни в п'ятницю, глава відомства заявив, що міністерство звернулося до Державної фіскальну службу України з проханням про конфіскацію вугілля, яке одержується з окупованих регіонів Донбасу, при виявленні його.

Міністерство енергетики та вугільної промисловості України направило до Державної фіскальної служби відповідний лист, в якому вказувалося, що під час вступу імпортного вугілля Державна фіскальна служба повинна вимагати надати сертифікат його походження. Крім цього, йдеться в листі, співробітники ДФС повинні взяти пробу даного природного ресурсу, досліджувати викопне на предмет вмісту сірки. Останній пункт аргументується тим, що в вугіллі з ОРДЛО міститься понад один відсоток цього хімічного елемента, тоді як вугілля з російських басейнів містить, зазвичай, не більше відсотка сірки. 



Теги: Украина, Донбасс, уголь, ДНР, ЛНР
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх