Красногорівку охоронятиме спецпідрозділ КОРД

29.05.2017 07:41
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Красногорівку охоронятиме спецпідрозділ КОРД

Місто Красногорівка, що знаходиться в Донецькій області, після ранкового обстрілу бойовиків (28 травня), охоронятиме віднині спецпідрозділ КОРД, інформує replyua.net з посиланням на Корреспондент.net.

Співробітники спецпідрозділу охоронятимуть постраждале від обстрілів місто вночі і за потреби будуть займатись евакуацією місцевих жителів на бронетехніці та здійснюватимуть антитерористичні заходи. Таку інформацію надало представництво обласного управління поліції. У користуванні спецпідрозділу КОРД є власний озброєний бронеавтомобіль «Варта» та пристосований до пересування броньований штаб. Також в містян продовжують охороняти і самі поліцейські. Для підсилення охорони Красногорівки залучили більше 130 співробітників правоохоронних органів інших районів Донеччини. Крім того, для того, щоб зберегти майно в місті під постійну охорону взяли будівлі, які зазнали пошкоджень внаслідок обстрілів, а на вулицях патрулюють мобільні наряді правоохоронців. Окрема група поліцейських документує факти пошкоджень в місті.

Варто нагадати, що ранок 28 травня у Красногорівці почався з тривалих обстрілів бойовиків. Внаслідок цього було поранено 8 місцевих жителів, пошкоджено 29 будівель, серед яких красногорівська лікарня та школа. 



Теги: Донбасс, Красногоровка, обстрел, охрана
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх