Бойовики планують встановити автобусне сполучення з невизнаною Абхазією

24.07.2017 21:38
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Бойовики планують встановити автобусне сполучення з невизнаною Абхазією

Бойовики так званої «Донецької народної республіки» мають наміри запустити автобусний рейс, яким окупований Донецьк буде сполучатися з містом Сухум невизнаної Республіки Абхазія, інформує replyua.net з посиланням на Уніан.

Відповідну інформації було оприлюднено на одному із інтернет-ресурсів бойовиків. У повідомленні зазначається, що ватажки так званої республіки в результаті незаконного візиту до Абхазії, ухвалили та завірили підписами так звану угоду «про співробітництво та спільну діяльність у сфері організації автомобільних пасажирських перевезень». Зазначена «угода» і передбачає запровадження регулярного автобусного маршруту. 

Варто нагадати, раніше повідомлялося, що результати проведеного розслідування журналістами «Радіо Свобода» показали, що воєнні дії не заважають білоруським компаніям торгувати з бойовиками так званих республік «ЛДНР». При цьому офіційний Мінськ не визнає будь-які відносини, в тому числі і економічні, з «ЛНР» та «ДНР». Крім того, журналісти встановили, що основні одержувачі вигоди від цього бізнесу є саме ті компанії, які безпосередньо пов’язані з ватажками так званих республік. 



Теги: Донецк, Донбасс, автобус, Абхазия, ДНР, боевики
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх