В Маріуполі лунали трембіта та Дзідзьо

03.12.2017 19:37
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
В Маріуполі лунали трембіта та Дзідзьо

В Маріупольському Палаці молоді пройшов концерт артистів з Вінницької області, який був присвячений Дню Збройних Сил України (святкується 6 грудня). Захід був організований офіцерами Об’єднаного центру цивільно-військового співробітництва.

У вщент заповненому залі лунали пісні, які тепло приймали вдячні слухачі. Родзинкою концерту став веселий Дзідзьо, який буквально підняв глядачів з крісел – діти танцювали на сцені, а дорослі намагалися зловити момент і сфотографуватися на телефон зі співаком.

"Голосно пролунав гучний і чистий звук справжньої Карпатської трембіти – як відомо, цей музичний інструмент виготовляють із стовбура смереки, в яку вдарила блискавка. Сам тому в неї такий чистий і гучний голос", - повідомляє мобільна прес-група ОТУ "Донецьк" (приазовський напрямок), підкреслюючи, що концерти пройдуть в містах, де розташовані військові частини, що тримають оборону на лінії фронту.

Як повідомив керівник відділу культури Вінницького гарнізонного будинку офіцерів Олександр Дзиґа, основною задачею виступів є принести радість військовим і цивільним.



Теги: Донбасс, концерт, Мариуполь, культура, ВСУ
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх