”Війна триватиме!”: Путін зробив гучну заяву щодо України

03.12.2018 11:55
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
”Війна триватиме!”: Путін зробив гучну заяву щодо України

“Керівництво України — партія війни, і поки воно при владі, вона буде продовжуватися”, — заявив Путін за підсумками саміту “Великої двадцятки” в Аргентині, пише Новини Закарпаття.

“Всі забули про жертв пожежі в Будинку профспілок Одесі, кажуть, що розслідування йде, але підсумків немає, “і тиша”. Росії небайдуже, як буде розвиватися ситуація в Україні, це близька нам країна”, — стверджував глава РФ.

Також Путін вибухнув безглуздою заявою, що війна в Україні нібито вигідна її владі. “В Україні продовжується політика, спрямована на пограбування свого народу — кому війна, а кому мати рідна” — сказав він.

Варто нагадати, що 25 листопада Росія здійснила збройний напад на кораблі Військово-морських сил України в Керченській протоці.

Росіяни взяли в полон 24 українців і в ході “суду” в окупованому Криму оголосили про їх арешт, звинувативши в “незаконному перетині кордону Російської Федерації”. При цьому насправді Росія захопила українських моряків у міжнародних водах Чорного моря, де вони користувалися повним імунітетом.

Агресія РФ привела до того, що в Україні було прийнято рішення ввести воєнний стан у ряді областей, яке вступило в силу в середу, 28 листопада.

 

Джерело: https://from-ua.com 



Теги: Украина, Донбасс, Путин, война, конфликт
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх