"А вы докажите!" - Ганна Герман прокомментировала арест Ефремова

31.07.2016 16:35
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
"А вы докажите!" -  Ганна Герман прокомментировала арест Ефремова

Колишня соратниця Януковича Ганна Герман на одній з українських радіостанцій прокоментувала затримання екс-голови фракції "Партії регіонів" у Верховній Раді Олександра Єфремова. На питання журналіста, як вона оцінює арешт Олександра Єфремова, Герман відповіла, що оцінку має давати суд, а не вона, передають Патріоти України з посиланням на Диалог.

"Якщо суд має докази, якщо знайде докази того, що хтось займався розколом моєї держави, хтось розвалював мою країну, то він повинен за це відповідати. Але ми не можемо звинувачувати людину до суду, називати його злочинцем, сепаратистом або кимось ще. Я не знаю, чи можемо ми сьогодні говорити про високий рівень вимірювання справедливості в Україні, але є вищі закони, вища справедливість, а вона говорить, що хто був перший, стане останнім, а хто був останнім, стане першим", - заявила екс-регіоналка.

"Україна - приклад того, як багато політиків, які відсиділи в тюрмах, пізніше виходили на перші ролі. Наш Генеральний прокурор в тому числі. Якщо Олександр Сергійович Єфремов, якому я бажаю мужності, витримки, здоров'я, відчуває, що він не йшов проти своєї совісті, проти нашої держави, то ці слова - хто був останній, стане першим, - про нього теж. Але ми будемо чекати вироку суду", - додала Герман.


Фото: patrioty.org.ua/

Теги: Донбасс, Анна Герман, арест, Александр Ефремов
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх