Біля українського парламенту тривають протести

21.02.2017 19:02
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Біля українського парламенту тривають протести

Поблизу Верховної ради України зібрались люди, які хочуть, щоб представники влади законодавчо закріпили заборону на торгівлю з тимчасово непідконтрольними Києву районами Донбасу, повідомляє replyua.net з посиланням на ВВС.

Загалом в протестних акціях задіяно більше тисячі осіб. Серед них багато послідовників політичної сили «УКРОП». Також під будівлею парламенту присутні українські військовослужбовці з зони АТО, представники громадських організацій та політичні діячі. Крім того, зафіксовано, що кількість працівників правоохоронних органів біля ВРУ стрімко збільшується. З мітингуючими вже встигли поспілкуватись деякі депутати. Зокрема, позафракційний нардеп Тарас Батенко наголосив, що в Верховній раді вже довгий період часу лежить законопроект, згідно з тексту якого територія непідконтрольна Києву визнається окупованою і передбачається, що торгівельні відносини з цим регіоном мають призупинитись.

Нагадаємо, вже четвертий тиждень триває блокада залізничних шляхів, якими з тимчасово непідконтрольних територій Донеччини та Луганщини постачається вугілля, необхідне для українських ТЕС. Внаслідок таких дій уряд ввів надзвичайний стан в енергетичній сфері. 



Теги: Донбасс, парламент,
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх