У СБУ спростували інформацію росЗМІ щодо Самойлової

20.03.2017 14:10
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
У СБУ спростували інформацію росЗМІ щодо Самойлової

Служба безпеки України спростовує інформацію про те, що вона вже надала дозвіл на в’їзд до України кандидату на участь у співочому конкурсі «Євробачення-2017» від Російської Федерації Юлії Самойловій. Про це під час спілкування з журналістами розповіла речник СБУ Гітлянська Олена, передає replyua.net.

Такими словами представник української Служби безпеки прокоментувала інформацію, яка була поширена російськими ЗМІ. «СБУ такого рішення поки що не приймала», - наголосила вона. В той самий час Гітлянська зауважила, що коли у Служби безпеки буде таке рішення, вона неодмінно про це повідомить.

Раніше у багатьох російський ЗМІ повідомлялося, що російські представники «Євробачення-2017» отримали повідомлення від Служби безпеки України про те, що Юлія Самойлова отримала дозвіл на в’їзд до України для того, щоб взяти участь у пісенному конкурсі. Як зазначалося раніше, Юлія Самойлова порушила Українське законодавство у 2015 році, коли приїхала з концертом на окупований Росією Крим. Вона здійснила перетин російсько-українського кордону з порушенням правил проїзду. На сьогоднішній день Самойлову вважають найголовнішим претендентом на участь у Євробаченні цього року. 



Теги: Россия, Донбасс, Евровидение, СБУ,
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх