"Це кращий прем'єр": Яценюк здивував відгуком про Гройсмана

06.04.2017 16:45
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
"Це кращий прем'єр": Яценюк здивував відгуком про Гройсмана

Колишній прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк вирішив заступитися за діючого главу уряду Володимира Гройсмана, назвавши його хорошим прем’єром. Про це він заявив під час розмови з журналістами, коментуючи можливу відставку Кабінету міністрів, передає replyua.net.

«На сьогоднішній день немає голосів. Їх не буде і в майбутньому. Гройсман – кращий прем’єр», - заявив керівник політичної партії «Народний фронт». Як повідомлялося, раніше прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, відповідаючи на запитання журналістів, зазначив, що відставки в уряді можливі.

«Сьогодні я виконую ту роботу, яка найбільш важлива для України. Я займаюся реальним сектором економіки, який потребує змін. А все, що стосується замін в Кабінеті міністрів, то мені здається, що це хтось хоче видати бажане за дійсне», - наголосив він. Як відомо, на сьогоднішній день, за словами Гройсмана, головний курс українського уряду – пенсійна реформа. Кабінет міністрів розробляє новий механізм, який дозволить вже з 1-го жовтня поточного року значно збільшити розмір пенсійних виплат для українських громадян та позбутися проблеми дефіциту раз і назавжди. 



Теги: политика, Донбасс, , Яценюк, Гройсман
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх