У столиці збудують 2 сміттєпереробні заводи

10.04.2017 09:20
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
У столиці збудують 2 сміттєпереробні заводи

У Київській міській державній адміністрації анонсували будівництво двох сміттєпереробних комплексів, повідомляє replyua.net з посиланням на Укрінформ.

Таку інформацію оприлюднив заступник очільника КМДА Петро Пантелеєв. За даними чиновника, у 2017 році заплановано створення проектів двох об’єктів, куди будуть звозити і переробляти столичне сміття. Сміттєпереробні заводи будуть розташовані на Червонопрапорній вулиці в Голосіївському районі та на вулиці Колекторній у Дарницькому районі. Пантелеєв заявив, що у КМДА прагнуть, аби сміття перед спалюванням попередньо сортували, відбирали органічні відходи і під спалювання потрапляла та категорія сміття, що для цього придатна. Саме такий підхід, за словами Петра Пантелеєва, і використовують в європейських країнах та планують залучити до досвіду українських комунальних служб. 

Крім того представник Київської міської державної адміністрації повідомив, що столична влада відмовилася від планів будувати сміттєспалювальні заводи в Київській області, зокрема, у селі Підгірці. Пантелеєв зауважив, що при будівництві сміттєспалювального заводу необхідно водночас налагодити питання щодо продажу тепла, але в цьому регіоні це економічно не доцільно. Однак у КМДА не виключають будівництво у Підгірцях сміттєпереробного заводу, але спочатку , підкреслив Пантелеєв, необхідно узгодити це питання з місцевими жителями. 



Теги: Донбасс, Киев, мусор, завод
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх