Генпрокуратура зробила оголошення щодо беркутівців, які втекли до Росії

16.04.2017 08:20
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Генпрокуратура зробила оголошення щодо беркутівців, які втекли до Росії

Представництво Генеральної прокуратури України зробило оголошення щодо 4 співробітників розформованого спеціального підрозділу , які нібито втекли до Російської Федерації, інформує replyua.net з посиланням на Deutsche Welle.

Чотирьох чоловіків вважають причетними до розстрілів мітингувальників на Євромайдані в Києві у лютому 2014 року. Речник ГПУ Олександр Ковальчук повідомив, що наразі у прокуратурі очікують підтвердження інформації про виїзд екс-беркутівців за межі країни від Держприкордонслужби, адже в самому відомстві наразі відповідної інформації нема. Але в той же час співробітники митної служби не мали підстави для затримання беркутівців, зауважили у ГПУ. У відомстві зазначили, що це не передбачено запобіжними заходами, що обрані для колишніх співробітників розформованого підрозділу. Однак у ГПУ повідомили, що в разі, якщо інформація про перебування беркутівців на території іншої країни підтвердиться, то українська сторона буде клопотатись про екстрадицію спецпризначенців. 

Нагадаємо, днем раніше в мережі з’явилося відео, в якому втікачі зробили заяву для представників преси, зазначивши, що перебувати в Україні для них «небезпечно». 



Теги: Россия, Донбасс, Генпрокуратура, беркут
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх