Італія надає гранти для навчання перспективних українців

24.04.2017 09:55
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Італія надає гранти для навчання перспективних українців

Мільйони українців виїхали з країни за роки незалежності в пошуках кращого життя і високо оплачуваної роботи, передає replyua.net. За кордоном українці високо цінуються не тільки на чорновій роботі, але і на посадах найвищого рівня. Останнім часом все активніше громадяни України виїжджають за кордон для здобуття вищої освіти, і багато студентів не хочуть повертатися.

Італія є однією з країн Євросоюзу, яку українці особливо облюбували. Після Польщі це, напевно, друга країна за кількістю трудових мігрантів з України. Італійська влада зацікавлена не тільки в робочих руках з України, а й у напливі перспективної молоді. Як стало відомо, Італія надасть гранти українцям для проходження навчання, стажування та проведення наукових досліджень в італійських вищих навчальних закладах. Про яку величиною грантів йдеться, поки невідомо. Гранти виділяє МЗС Італії в рамках співпраці між двома країнами.

Раніше глава уряду України Володимир Гройсман назвав реформу системи освіти однією із пріоритетних. За його словами, якщо модернізувати українську систему освіти належним чином, можна вийти на хороші показники за рівнем конкуренції. 



Теги: Донбасс, студент, Италия, , украинец
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх