Київ може залишитися без арки «Дружби народів»

28.04.2017 10:02
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Київ може залишитися без арки «Дружби народів»

Київ може залишитися без арки «Дружби народів». Як передає replyua.net, з вимогою знести арку виступив «Правий сектор». Заява організації оприлюднена в акаунті соцмережі Facebook. У «Правому секторі» вважають, що можна дати людям час сфотографуватися біля перефарбованій арки, але потім необхідно її знести.

Крім того, у «Правому секторі» розкритикували розмальовку арки в кольори веселки, вважаючи це символікою ЛГБТ-спільноти. На думку організації, дозвіл на перефарбовування арки дала якась чиновниця київської мерії, яка є прихильницею руху нетрадиційної сексуальної орієнтації. Відзначимо, що раніше люди, що представилися активістами «Свободи» і «Правого сектора», заблокували фарбування арки «Дружби народів» в кольори веселки. Однак підрядник готовий продовжити виконання робіт після консультацій з мерією і за умови гарантування охорони своїх працівників.

Деяким киянам подобається ідея перефарбувати арку в кольори веселки. Вони навіть зареєстрували петицію, закликаючи залишити арку такий і після Євробачення. Раніше влада Києва повідомили, що перефарбування арки робиться тільки на час проведення Євробачення, після чого її повернуть в звичайний стан. Арка «Дружби народів» з'явилася в Києві в 1982 році. Її будівництво тривало 4 роки.



Теги: Донбасс, Киев, сексуальные меньшинства, арка, дружба
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх