Последние новости раздела

В «Укрзалізниці» відповіли, чи дійсно туалети в поїздах стануть платними

22.05.2017 19:40
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
В «Укрзалізниці» відповіли, чи дійсно туалети в поїздах стануть платними

Представництво державної компанії залізничного перевізника прокоментувало інформацію про те, що нібито в поїздах з’являться платні вбиральні, інформує replyua.net з посиланням на Уніан.

Залізничники спростували цю інформацію зауваживши, що такі повідомлення не просто не відповідають дійсності, а й «суперечать здоровому глузду». Прес-служба «Укрзалізниці» звернулася до представників ЗМІ з проханням не поширювати інформацію, яка не відповідає дійсності і навіть пригрозили захищати ділову репутацію компанії в суді. 

Слід нагадати, що раніше представники компанії повідомляли про початок тендеру на закупівлю 250 комплектів вбиралень для вагонів пасажирських потягів на попередньо заявлену суму майже 270 мільйонів гривень. Аукціон, на якому представники «Укрзалізниці» визначаться з компанією-постачальником, відбудеться на початку червня. За попередніми підрахунками, вартість одного комплекту складе понад 1 мільйон гривень або близько 40 тисяч доларів. Така ціна не залишилася без коментарів у Мінінфраструктурі. Керівник відомства Володимир Омелян вважає, що така вартість є необґрунтованою. 



Теги: Донбасс, поезд, Укрзализниця, туалет
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх