Відома українська письменниця зробила заяву щодо ризиків розпаду Росії

20.07.2017 16:55
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Відома українська письменниця зробила заяву щодо ризиків розпаду Росії

На переконання Оксани Забужко, відомої в Україні письменниці, велика кількість людей, серед яких є політичні лідери західних країн, абсолютно помиляються, прагнучи уникнути розпаду Росії з метою недопущення катастрофи гуманітарного характеру, оскільки вже той факт, що Російська Федерація існує у нинішньому виді, вже є катастрофою. Про це передає replyua.net з посиланням на «РБК-Україна». 

«Є один дуже сумний факт і він полягає у тому, що багато видатних політичних діячів все ще сприяють продовженню штучного існування Росії. Вони впевнені, що зможуть щось хороше зробити, оскільки бояться розпаду цієї країни та початку гуманітарної катастрофи. Але ж вони ще не зрозуміли, що підставою для майбутньої катастрофи є саме подальше існування Російської Федерації», - вважає письменниця. На її переконання, через подібні неправильні судження виникали катастрофи світового масштабу – Перша та друга світові війни. 

«Ось така дурість людини найчастіше за всю історію і грала головну роль, тому що її прогнозування фактично є неможливим», - наголосила Забужко, додавши, що лише після того, як Росія припинить своє існування, можна говорити про повернення Донбасу. 



Теги: Донбасс, , писатель
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх