Президент задовольнив вимоги кримських активістів

17.08.2017 21:48
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Президент задовольнив вимоги кримських активістів

Як інформує replyua.net, кадровий склад Представництва президента України у Криму зазнав змін, - про це повідомив на власній сторінці в соціальній мережі глава держави Петро Порошенко.

Так, ЗМІ неодноразово повідомляли про безстрокові акції протесту, які влаштовували активісти під будинком Представництва президента України в Криму. Зокрема, однією з причин цього слугувала відмова очільниці Представництва Наталії Попович виконувати свої прямі обов’язки, у тому числі – здійснювати прийом громадян. Відтак, сьогодні Представництво отримало нового голову – ним став Борис Бабін.

Як наголошує президент, новопризначений чиновник є юристом за освітою та має високі професійні якості, є фахівцем у сфері міжнародного права, доказом чого стала його робота у Мін’юсті. Зокрема, Бабін відзначився тим, що працював з ЄСПЛ з питань захисту прав переміщених осіб. Президент наголосив, що пріоритетною сферою роботи Представництва повинна стати допомога кримськотатарському народу. Вже зараз розробляються відповідні зміни до нормативною бази, які б дозволити виокремити цю роботу і покласти її на першого заступника Представника президента в Криму. До речі, ця посада теж не залишилась вакантною – її відсьогодні займає Ізет Гданов. 



Теги: Украина, Донбасс, президент, Крым, требование, татары, активисты
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх