«Йде відчутне похолодання»: синоптик розповіла, якою буде погода останнього тижня весни та початку літа

27.05.2019 07:10
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
«Йде відчутне похолодання»: синоптик розповіла, якою буде погода останнього тижня весни та початку літа

27 травня, в Україні буде спекотна погодамісцями температура підніметься до 28 градусів із позначкою плюс. Про це написала український синоптик Наталя Діденко на своїй особистій сторінці у «Фейсбук». 

«Температура повітря протягом дня 27-го травня досягне +23+28 градусів. Навіть найближча ніч дозволить погуляти романтично при +13+18 градусах. Хіба що на Заході вночі буде свіжіше, +10+15 градусів. Дощі, хоча невеликі та місцями, ймовірні лише у північній частині, на Волині, Рівненщині й на Вінниччині. На решті території України завтра переважатиме суха повітряна маса. Вітер буде помірним, а ось у вівторок-середу відчутно посилиться. Хто раптом що будує чи ходить під вітрилами - візьміть до уваги», - пише Діденко.

У Києві завтра також буде тепла погода, до +25+27 градусів. Водночас синоптик наголошує, що протягом дня у столиці може пройти короткочасний дощ з грозою. «У столиці у вівторок-середу суттєво посилиться вітер, втримається тепла, до спеки, погода. З 30-го травня ймовірність дощів збільшиться, після 1-го червня почнеться відчутне похолодання. Після розкішних вихідних із книжками, танцями, полуницями, першими комариками, дачею, диванами та каштанами готуємося розумною працею зустрічати літо», - розповіла Діденко.

Джерело: https://replyua.net 


    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх