Танки, арта, міномети: у зоні АТО розгорнулася велика війна

19.06.2016 07:11
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Танки, арта, міномети: у зоні АТО розгорнулася велика війна

На жаль, мира на Донбасі нема. Ворог робить все, щоб його і не було. Протягом минулої доби зафіксовано 44 обстріли позицій Збройних Сил України, з них – по 19 на Донецькому і Маріупольському напрямках та 6 на Луганському.

Як повідомляє прес-центр штабу АТО, на Маріупольському напрямку гаряче було поблизу Красногорівки, де порушуючи Мінські угоди, російські окупанти чотири рази накривали наші укріплення з мінометів калібру 82 та 120 мм та двічі з танків. Під мінометним вогнем опинились ще й опорні пункти поблизу Талаківки, Широкиного та Лебединського, а позиції поруч Водяного та Мар’їнки потрапили під обстріл з кулеметів та гранатометів.

Між тим, радник міністра МВС Зорян Шкиряк повідомляв, що на Маріупольському напрямку ворог використовував також 122 та 152 мм гармати.

На Донецькому напрямку супротивник вів вогонь по наших підрозділах у районі Зайцевого, Новгородського та Авдіївки – з озброєння різних систем. Окрім того, опорні пункти поблизу Авдіївки, Невельського та шахти Путилівська (Бутівка) російські окупанти обстрілювали ще й з мінометів різних калібрів, а близько опівночі неподалік Невельського ворог вів вогонь із 122 мм САУ. 

На Луганському напрямку наших бійців у районі Новозванівки окупанти обстрілювали з зеніток, а згодом долучили ще і міномети. Неподалік Попасної та Новоолександрівки по позиціях вівся вогонь з кулеметів та гранатометів різних систем.

В окремих випадках підрозділи ЗСУ відкривали вогонь у відповідь.



Теги: , война, АТО, танки, ВСУ
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх