26 жовтня станом на 18.00 в зоні АТО вже 28 обстрілів

26.10.2016 18:22
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
26 жовтня станом на 18.00 в зоні АТО вже 28 обстрілів

Незважаючи на те, що сьогодні в Мінську проходили переговори щодо ситуаціх на Донбасі, окупанти 28 раз відриквали вогонь по позиціях ЗСУ. І це - на 18.00. Попереду - "найобстрільніший" час в зоні АТО.

Ось, що повідомляє прес-центр штабу АТО:

"Протягом дня в районі проведення антитерористичної операції з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 28 випадків відкриття вогню по позиціях Збройних Сил України.

На Маріупольському напрямку відбулось 19 обстрілів. В районах Широкіного, Талаківки противник вів вогонь з кулеметів, гранатометів та стрілецької зброї. Поблизу Красногорівки і Водяного обстріли сил АТО тривали з мінометів калібрів 82мм та 120мм, а вогонь ворожих снайперів відмічено неподалік Мар’їнки і Старогнатівки.
На Донецькому напрямку окупанти 5 разів порушували режим тиші. В бік підрозділів Збройних сил України біля шахти Бутівка окупанти стріляли з гранатометів, а в районі Авдіївки використали одночасно кулемети великого калібру, гранатомети різних систем та міномети 120 калібру.
На Луганському напрямку зафіксовано 4 збройні провокації. В напрямку Кримського, Золотого, Новозванівки та Трьохізбенки проти українських підрозділів бойовики застосовували гранатомети, кулемети великого калібру, стрілецьку зброю".



Теги: Донбасс, война, АТО, ,
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх