Шахтар зіграв внічию з Болоньєю в Лізі чемпіонів (ВИДЕО)

19.09.2024 08:00
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Шахтар зіграв внічию з Болоньєю в Лізі чемпіонів (ВИДЕО)

Донецький "Шахтар" зіграв унічию з італійською "Болоньєю" в матчі першого туру основної стадії Ліги чемпіонів сезону-2024/25. Поєдинок на стадіоні "Ренато Даль-Ара" в італійській Болоньї завершився з рахунком 0:0, передає ТСН.
На самому початку зустрічі чемпіон України отримав чудову можливість вийти вперед – Штефан Пош у власному штрафному майданчику сфолив проти Егіналду, через що арбітр призначив пенальті у ворота клубу Серії А.
Однак "помаранчево-чорні" своїм шансом не скористалися –  Георгій Судаков не зумів переграти голкіпера господарів Лукаша Скорупського ударом у лівий нижній кут.
Перший тайм для донеччан також був затьмарений травмами – Данило Сікан та Юхим Конопля були змушені достроково залишити поле.
За весь поєдинок "Болонья" завдала 18 ударів проти 4 у "Шахтаря" (у площину воріт – 5:1). За очікуваними голами (xG) італійська команда також перевершила підопічних Маріно Пушича – 1,48 проти 0,87.
Але чудова гра у воротах Дмитра Різника, який, без сумнівів, був найкращим на полі у складі "Шахтаря", дозволила українського клубу втримати нічию.



Теги: Лига Чемпионов, ничья, ФК "Шахтёр"
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх