Як позбутись підшкірних вугрів?

11.09.2017 07:28
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Як позбутись підшкірних вугрів?

Ви зробили чудову зачіску, одяг немов щойно з вітрин паризьких бутіків, макіяж ідеальний, якби не одна "але" - підшкірні прищі видно навіть під шаром тонального крему. Як їх позбутись? Детальніше читайте у "Країні здоров'я".

Підшкірні прищі з'являються з таких причин: це може бути застуда, яка не вилікувана напротязі довгого часу, неправильне харчування (занадто мало вітаміну А і Е) і відсутність належної гігієни.

Влітку така проблема з'являється найчастіше з останньої причини. Піт, пил, постійна спека, жодної можливості помити руки перш ніж торкатись обличчя і соь маємо - вугрі висипають на підборідді, у носових складках, на щоках та чолі.

1. Вмивайтеся як мінімум двічі на день. Проблеми відразу це не вирішить але зупинить розвиток інфекції. Коли не маєте зможи умиватись - носіть із собою вологі серветки, які призначені для обличчя та зняття косметики. Не зайвим буде протирати лице тоніком. Обираючи косметичні засоби, проконсультуйтесь з фахівцем, адже засіб не для вашого типу шкіри може лише погіршити ситуацію.

2. Візьміть за правило протирати зранку лице замороженим чаєм.Насправді це не зайа морока. Якщо заварити чай з ромашки і налити у формочки для льоду то зранку поки готуватимете собі каву, протирайте кубиком льоду лице. Такий метод не лише тонізуватиме шкіру а й очистить її та збереже від негативних впливів пилу.

3. Не видавлюйте вугрі. Почервоніння опісля - наймене за що варто хвилюватись. Але у вас є ризик занести більшу інфекцію і, окрім того, вугрі від цього не зникнуть а лише поширяться.

4. Не зловживайте калорійною та борошняною їжею. Страждатиме обличчя, страждатиме фігура. Вам це потрібно?



Теги: Донбасс, здоровье, кожа, угри
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх