Костянтинівські копи знайшли наркопритон

09.07.2016 16:41
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Костянтинівські копи знайшли наркопритон

Співробітники Костянтинівського відділення поліції отримали відомості про те, що в одному з будинків знаходиться місце для незаконного вживання наркотичних речовин.

На момент візиту правоохоронців до 28-річного господаря, у нього в гостях знаходилось ще двоє - жінка та чоловік. Усі вони вже перебували у стані наркотичного сп'яніння. Під час огляду будинку, у кімнаті було виявлено: два одноразові медичні шприці, посуд з залишками речовини коричневого кольору, 1 порожня пляшка речовини з написом "Білизна" та 1 медична скляна колба із залишками рідини коричневого кольору.

Усі речові докази було вилучено та відправлено на експертизу, а за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 317 "Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, а також надання приміщення для цих цілей" Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 5 років, повідомляє Костянтинівське відділення поліції Бахмутського ВП ГУНП в Донецькій області.



Теги: Донбасс, наркотики, полиция
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх