Тиждень поліції прифронтового Торецька: обстріл, крадіжки, снаряд біля школи

03.09.2016 20:34
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Тиждень поліції прифронтового Торецька: обстріл, крадіжки, снаряд біля школи

За минулий тиждень до чергової частини Торецького (раніше — Дзержиньского) відділення поліції Головного Управління Національної поліції в Донецькій області надійшло 201 повідомленя, 39 - з них з ознаками кримінального правопорушення. З яких - 10 з ознаками злочинів-тяжких та особливо тяжких.

Так,в ніч на 29 та на 30 серпня - місто ЗНОВУ ЗАЗНАЛО АРТОБСТРІЛІВ БОЙОВИКІВ, в ході яких, осколками було пошкоджено газову трубу малого тиску, вздовж вулиці Першотравнева селища Новгородське та сталося загоряння газу. Були прийняті заходи з ліквідації та локалізації пошкодження газової мережі. Також пошкоджено будинки мирних мешканців у селищі Північне. Постраждалих немає. Правоохоронцями задокументовано всі факти за ст. 258 "Терористичний акт" Кримінального кодексу України.

Поліцейськими розкрито більш двадцяти злочинів, - більшість з яких - квартирні крадіжки. З 29 серпня розпочато всеукраїнську операцію "Розшук". Працівниками кримінальної поліції було розшукано та затримано місцевого жителя, який переховувався за скоєння крадіжок. Останньому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Місто Торецьк розташовано на лініії розмежування з окупованою Горлівкою. З часів окупації міста, на території та у населення залишилося чимало боєприпасів , які є прямою загрозою для життя та здоров’я людини. Одне з найголовніших завдань правоохоронців - це організація безпеки дітлахів, особливо зараз, коли розпочався навчальний рік.

Поліція докладає багато зусиль для виявлення та знешкодження боєприпасів та вибухонебезпечних предметів.

Так, під час обстеження учбових закладів міста, у селищі Новгородське міста Торецька, правоохоронці виявили снаряд від гранатомету. Небезпечна знахідка "відпочивала" неподалік від дороги, якою діти прямують до школи. Важко уявити про наслідки, аби снаряд потрапив до рук дитини.

Правоохоронці ставлять перед собою мету вберегти школярів від необережного поводження з невідомими предметами, які можуть становити небезпеку для їх життя і здоров'я .

Дільничними інспекторами поліції селища Північне міста Торецька, у будинку по вулиці Мира, було виявлено та вилучено 30 бойових патронів калібру 5,45 до автомату Калашникова. За усіма фактами порушено кримінальні провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального Кодексу України. Слідчі поліції з’ясовують походження зброї.

Правоохоронці звертаються до дітей та їх батьків - не забувайте про правила безпечної поведінки при виявленні боєприпасів, які в нашому місті аж ніяк не рідкість. Ні в якому разі не можна підіймати забуті предмети: сумки, мобільні телефони, гаманці. При виявленні речей невідомого походження необхідно негайно повідомити про знахідку в поліцію та поставити до відома дорослих.

На охорону громадського порядку на території міста та при проведенні свята Першого дзвінка - було задіяно понад 80 співробітників поліції, та приданих сил, у тому числі у складі 2 груп швидкого реагування, піших та автопатрулів, повідомляє Бахмутський відділ поліції Донецької області.



Теги: Донбасс, школа, полиция, снаряд, обстрелы, Торецк
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх