У МВФ розглянуть українське питання

30.03.2017 22:25
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
У МВФ розглянуть українське питання

На офіційному сайті Міжнародного валютного фонду з'явилася інформація, коли керівництво відомства займеться українським питанням, повідомляє replyua.net з посиланням на Koresspondent.net.

Представники ради директорів МВФ проведуть засідання стосовно питання надання Україні нового траншу 3 квітня. Мова йде про кредит розміром в один мільярд доларів.

Варто нагадати,напередодні повідомлялося, що зібрання Міжнародного валютного фонду для обговорення можливості надання чергового траншу для України мало відбутись 20 березня. Однак його за декілька днів до зазначеної в порядку денному дати було скасовано. Причиною цьому стала потреба уточнити макроекономічні прогнози для України з урахуванням впливу транспортної блокади Донбасу. Фахівці Національного банку України підготували проект з відповідними показниками і узгодили його з експертами Міжнародного валютного фонду. Крім того, глава держави Петро Порошенко раніше повідомляв, що в Європейському Союзі будуть надати Україні в кредит 600 мільйонів євро відразу після того, як українці узгодять ситуацію та отримають новий кредит від Фонду. 

 

Источник: http://replyua.net 



Теги: Украина, Донбасс, МВФ
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх