Зеленський і Трамп обговорили план перемоги

28.09.2024 08:00
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Зеленський і Трамп обговорили план перемоги

Лідер України Володимир Зеленський зустрівся із кандидатом у президенти США Дональдом Трампом у Нью-Йорку та представив план перемоги. Про це повідомила пресслужба глави держави.
"Я думаю, ми маємо спільний погляд на те, що війна в Україні має бути зупинена. Путін не може перемогти. Перемогти мають українці. І я хочу обговорити з вами деталі нашого плану, плану перемоги", - сказав президент України перед початком зустрічі.
Зеленський зазначив, що треба натиснути на російського диктатора та примусити його до миру, і представив Трампу план перемоги.
Президент України також розповів про ситуацію на фронті, перебіг операції в Курській області Росії та її завдання, українські інновації в боротьбі проти терору РФ, а також про непропорційно високі втрати армії.
Під час зустрічі політики детально обговорили загальну ситуацію в Україні, наслідки війни для українців та економіки. Окремий фокус розмови - постійні обстріли міст і цивільної інфраструктури з боку РФ та роль американських систем Patriot у захисті життів людей.
За підсумками переговорів Володимир Зеленський і Дональд Трамп дали брифінг.
Трамп заявив, що виступає за "справедливий" мир для України. На запитання про те, яким він бачить "справедливу" угоду про припинення російсько-української війни, політик відповів: "Про це ще рано говорити".
"У мене є мої ідеї, а у президента Зеленського точно є свої власні ідеї. Але він (мир - ред.) має бути справедливим", - сказав Трамп.
Зеленський зауважив, що, насамперед, ця війна не повинна була починатися. Президент України наголосив, що Путін убиває людей, тож "потрібно зробити все, щоби натиснути на нього, щоби він припинив цю війну, а він перебуває на нашій території".
"Як зупинити війну? Треба тиснути на нього (Путіна - ред.), як можемо", - заявив Зеленський.



Теги: Нью-Йорк, встреча, Дональд Трамп, Зеленский
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх