Ситуація в АТО загострилася, українські військові зазнали нових втрат

14.03.2017 09:50
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Ситуація в АТО загострилася, українські військові зазнали нових втрат

Протягом минулої доби в районі проведена АТО погіршилася ситуація, у зв’язку з чим захисники територіальної цілісності України зазнали нових втрат: один військовослужбовець загинув, з пораненнями до медичних закладів було доставлено ще чотирьох.

Про це інформує replyua.net з посиланням на інформацію прес-штабу АТО у соціальній мережі. За даними штабу, зростання кількості обстрілів відбулося напередодні, 13 березня. Грубо порушуючи всі домовленості, проросійські найманці використовували важкі види озброєння. В загальному, протягом останніх двадцяти чотирьох годин було зафіксовано дев’яносто сім обстрілів. Для зниження вогневої активності терористів, військові України відкривали вогонь у відповідь. 

Проросійські найманці відкривали вогонь на всіх напрямках. Так, під обстрілами опинилися опорні пункти в районі таких населених пунктів Павлополь, Широкіне, Гнутове, Водяне, Чермалик, що на Донецькому напрямку. А Мар’їнку бойовики обстріляли з використанням міномету. 

Що стосується Донецького напрямку, т бойовики вели вогонь в районі Опитного, Авдіївки, Зайцево, Новгородського, Світлодарська, Верхньоторецького, Пісків, Кам'янки. Для відкриття вогню використовувалися міномети, кулемети, гранатомети. 



Теги: Донбасс, обострение, АТО, ВСУ
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх