На кордоні з Кримом невідомі зі зброєю захопили військову базу

13.02.2017 09:40
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
На кордоні з Кримом невідомі зі зброєю захопили військову базу

За інформацією радіо Куреш, невідомі особи у військовій формі вдалися до захоплення кримськотатарського батальйону ім.. Номана Челебиджахана, який розташований у селі Чонгар Херсонської області, про що повідомляє replyua.net. У відповідності до даних видання, із використанням БТРа було здійснено прорив через огорожу місця знаходження батальйону та намет, у якому перебували люди. 

«Невідомі люди з озброєнням в руках захопили розташування, весь особовий склад та тих, хто на той час перебував на території. Людей силоміць поклали на підлогу. У відповідності з наявною інформацією з місця подій, зловмисники застосували вогнепальну зброю, зробивши кілька постів у якості попередження. Наразі у редакції немає даних щодо постраждалих»,- підкреслюється у повідомленні. 

Нещодавно на своїй сторінці в соцмережі блогер КРИМський бандерівець виклав фотографії, які підтверджують майже цілковите знищення набережної у місті Сімеїз. За словами блогера, на сьогоднішній день фактично нічого не залишилося від набережної, тому що незаконна російська окупаційна влада не має ані грошей, ані бажання проводити ремонтні роботи. 



Теги: Донбасс, Крым, военная база, захват
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх