Співробітники СБУ провели обшуки в Херсонській міськраді

29.06.2017 19:45
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Співробітники СБУ провели обшуки в Херсонській міськраді

Сьогодні, 29 червня, співробітники СБУ провели обшуки у приміщення міської ради Херсону, інформує replyua.net з посиланням на Новое время.

Як заявили у прес-службі української спецслужби, попередньо оперативникам відомства вдалося вилучити у одного з чиновників більше 90 тис. доларів, майже 10 тис. євро та 364 тис. гривень в рамках кримінальної справи, яку було порушено за фактом розкрадання бюджету. У Службі безпеки України зазначили, що одного з керівників Херсонської міськради підозрюють у розкраданні коштів, які були призначені на будівництво та розбудову міських об’єктів сфер освіти та культури. Загалом мова йде про суму більше 5 млн гривень. Як зазначили слідчі, вони мають плани зробити моніторинг офіційних доходів та майна чиновника, які він вказував у власній електронній декларації, аби встановити джерела походження коштів, які були вилучені з робочого кабінету. 

Варто нагадати, раніше повідомлялось, що представники Генпрокуратури спільно з СБУ провели обшуки в приміщенні міської ради Харкова в рамках справи, яка стосується шахрайської схеми про виділення землі підставним кооперативам. 



Теги: Донбасс, Херсон, СБУ, обыск
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх