Десятки жертв: у Києві затримали серійного грабіжника

15.10.2017 16:30
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Десятки жертв: у Києві затримали серійного грабіжника

Києві затримали грабіжника, який обкрадав квартири та автомобілі, а також зривав із перехожих золоті ланцюжки.

Влітку 28-річний місцевий мешканець скоїв кілька грабежів та десятки крадіжок із автомобілів і квартир. За допомогою інструментів правопорушник відчиняв капот у авто та викрадав звідти акумулятори, магнітоли та цінні речі. У квартири він проникав за допомогою відмичок та підбору ключів і забирав гроші та техніку, повідомляє “Народна Правда” із посиланням на відділ комунікації поліції Києва.

Крім того, він зірвав із шиї 64-річної жінки золотий ланцюжок із підвіскою, а у 29-річного чоловіка вирвав із рук сумку, де був мобільний телефон і гроші, та з шиї – золотий ланцюжок.

Правоохоронці затримали підозрюваного. За плечима злодія вже був чималий кримінальний досвід: він засуджувався за крадіжки, грабежі та шахрайські дії.

За даними фактами слідчим відділом Подільського управління поліції було розпочато кілька кримінальних проваджень: за ч. 2 та ч. 3 ст. 185 (Крадіжка), ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Покарання зловмиснику призначить суд. Киянину загрожує до шести років позбавлення волі.

Нагадаємо, у мережі з’явилося шокуюче відео, на якому молода людина грабує в під’їзді жінку похилого віку. Цинічний вчинок не міг залишити байдужими киян, які з жалем констатують, що у деяких грабіжників не залишилося ніяких моральних принципів.

Нагадаємо також, біля мікрорайона Воскресенка, що у Дніпровському районі столиці двоє осіб в масках забрали із автомобіля потерпілого барсетку та сумку з мільйоном гривень.



Теги: Донбасс, Киев, грабитель, жертва
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх