Бахмут - під пильним контролем

10.09.2016 16:28
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Бахмут - під пильним контролем

Сьогодні, 10 вересня, Бахмут (колишній Артемівськ) відзначає 445-у річницю з дня створення міста. На забезпечення безпеки задіяно весь особовий склад Бахмутського відділу поліції. На цей час порушень публічного порядку не допущено. А вчора, напередодні свята, правоохоронці провели "відпрацювання" міста.

9 вересня о 6-45 ранку біля адміністративної будівлі Бахмутського відділу поліції вишукувались місцеві поліцейські, які були задіяні у "відпрацюванні". Такі оперативно-профілактичні дії проводились з метою виявлення та припинення діяльності організованих груп і злочинних організацій, попередження вчинення тяжких і особливо тяжких злочинів їх учасниками, недопущення фактів екстремізму і сепаратизму, своєчасного реагування на можливі протиправні дії. Всього було задіяне 28 співробітника відділу поліції.

Поліцейськими було перевірено особи, які знаходяться у розшуку за участь у незаконних збройних формувань, раніше засуджені особи за місцем їх мешкання. Так, правоохоронці встановили місце знаходження 50-річного бахмутчанина, який знаходився у розшуку, як без вісти зниклий.

Правоохоронці отримали оперативну інформацію, що 36-річний місцевий мешканець зберігає наркотичну речовину. Вона підтвердилася – поліцейські виявили та вилучили у бахмутчанина речовину рослинного походження з характерним запахом коноплі. Як пояснив порушник, дурман він зберігав для власного особистого вживання без мети збуту.

Також співробітниками кримінальної поліції "за гарячими слідами" був встановлений 24-річний мешканець м. Краматорськ, який скоїв крадіжку грошей у 39-річної переселенки з Єнакієве. Всього під час відпрацювання розкрито 2 крадіжки "за гарячими слідам".

Сьогодні з метою недопущення будь-яких надзвичайних ситуацій та порушень громадського порядку на вулиці міста додатково вийшли понад 150 співробітників Бахмутського відділу поліції та Костянтинівського відділення. На допомогу також задіяні додані сили - 20 військовослужбовців. Посилено роботу на всіх пунктах в’їзду-виїзду у місто.


    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх