Донбас палає: 1 квітня відбулося 65 обстрілів

02.04.2016 06:32
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Донбас палає: 1 квітня відбулося 65 обстрілів

В зоні проведення антитерористичної операції активність бойовиків залишається високою. За добу, що минула вони здійснили 65 обстрілів, що на 12 менше у порівнянні з попередньою.

"Використовуючи зброю заборонену Мінськими домовленостями, незаконні збройні формування завдали вогневих ударів з мінометів калібрів 120мм та 82мм по підрозділам Збройних Сил України, які тримають оборону на визначених напрямках. Зокрема, по Авдіївці цілили 6 разів, а в районі Невельського та Зайцевого міни прилітали по одному разу. Підсилюючи натиск вогню з мінометів тут також використовувався проти українських воїнів одночасно увесь арсенал стрілецької зброї.
На Донецькому напрямку російські найманці також обстрілювали наші позиції із гранатометів, кулеметів великого калібру, протитанкових ракетних комплексів в Пісках, Луганському, Новгородському, Опитному, шахті Бутівка.
На Маріупольському напрямку ворог неодноразово застосовував вогонь такої ж зброї у бік Новотроїцького і Мар’їнки, а на Луганському - в напрямку Новозванівки, Богуславського, Степного.
Аби втримати натиск ворога наші бійці змушені були 12 разів відкривати вогонь у відповідь, але виключно зі стрілецької зброї та гранатометів, що не є порушенням Мінських домовленостей", - передає прес-центр штабу АТО.



Теги: Донбасс, война, АТО, боевики
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх