Декоммунізація підконтрольної Україні частини Донеччини виконана на 95%

06.04.2016 18:57
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Декоммунізація підконтрольної Україні частини Донеччини виконана на 95%

Станом на 1 квітня 2016 року на виконання Закону України "Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки" в Донецькій області робота по перейменуванню об’єктів топоніміки (проспектів, вулиць, провулків тощо) виконана на 95%.
За інформацією департаменту внутрішньої політики, загальна кількість географічних назв, які підлягають перейменуванню на території Донеччини, контрольованій українською владою, становить 2651.
Аналіз результатів роботи органів місцевого самоврядування (міських голів та міських рад) та органів державної влади (голів РДА та районних рад, керівників військово-цивільних адміністрацій) показав наступну картину.
Міста, в яких Закон виконано повністю: Бахмут (Артемівськ), Вугледар, Торецьк (Дзержинськ), Добропілля, Дружківка, Костянтинівка, Лиман, Новгородівка.
Міста, в яких Закон виконано частково: Мирноград (Димитров), Краматорськ, Покровськ (Красноармійськ), Маріуполь, Селідове, Словʼянськ.
Райони, в яких вимоги Закону виконано повністю: Володарський, Добропільський, Костянтинівський, Красноармійський, Марʼїнський, Олександрівський, Ясинуватський.
Райони, в яких Закон виконано не в повному обсязі: Бахмутський (Артемівський), Великоновосілківський, Волноваський, Мангуський (Першотравневий), Слов’янський.



Теги: Донбасс, переименование, декоммунизация
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх