Жебривский в вежливой форме поставил на место журналистку и обратился к СМИ

16.04.2016 09:14
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Жебривский в вежливой форме поставил на место журналистку и обратился к СМИ

Об этом донецкий губернатор написал на своей странице в facebook.

"Після вчорашнього мого посту на одному із національних телеканалів вийшов репортаж, де шанована мною журналістка засумнівалась в моїй обізнаності про ситуацію в Широкіно. Те, що рашистсько-путінські бойовики майже півроку назад вийшли із контрольованої ними частини Широкіно знаю не тільки я, але і вся УКраїна.

Це я бачив і днів 40 назад коли відвідував це селище із очільником МЗС Литви паном Лінасом Лінкявічусом. Але, ще місяць назад наші хлопці постійно, наголошую - постійно, контролювали лише половину селища. Вночі ворожі ДРГ заходили на покинуту ними частину населеного пункту і обстрілювали наших вояків.

Нині селище повністю перебуває під постійним нашим контролем, про це я пересвідчився на власні очі і повідомив в своєму пості. В своїй роботі я послуговуюся не тільки доповідями військових і репортажами ЗМІ, але і відвідую всі гарячі точки особисто, та спілкуюсь із рядовими вояками.

Вельмишановні панове журналісти :.Ви робите величезну справу висвітлюючи бойові дії на Сході України, роблячи репортажі ризикуєте життям на передовій, за це Вам велика шана. Але є велике прохання: висвітлюйте не тільки бойові дії і недолугості влади, вони звичайно є і будуть, але і те хороше, що робиться в області, бо як сказав Його Святість Гузар хороше надихає. Дякую", - написал Жебривский.


Фото: https://focus.ua/

Теги: Донбасс, журналист, Широкино, Жебривский
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх