14 вересня в зоні АТО: 26 обстрілів - міномети, арта

14.09.2016 18:57
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
14 вересня в зоні АТО: 26 обстрілів - міномети, арта

Російсько-окупаційні війська продовжують провокувати українських військовослужбовців на Донбасі, обстрілюючи позиції з великокаліберних кулеметів, гранатометів, стрілецької зброї. Є також непоодинокими випадки застосування окупантами мінометів 82-го та 120-го калібру. Також ворог застосовує заборонену Мінськими домовленостями артилерію 152-го та 122-го калібру.  Станом на 18.00 по всій лінії зіткнення з опівночі зафіксовано 26 випадків порушення "режиму тиші" з боку російсько-окупаційних військ.

"Зокрема, обстріли з боку противника з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї велися по позиціях українських військових у Авдіївці, Верхньоторецькому, Зайцевому, Піскам та Луганському. Окрім того, по селищу Луганському, Зайцевому, Авдіївці, Піскам та Ленінському окупанти відкривали вогонь з мінометів 120-го та 82-го калібру. Також для здійснення морально-психологічного тиску на підрозділи сил АТО, противник відкривав вогонь із забороненої Мінськими домовленостями артилерії - 152-мм та 122-мм калібру в районі Зайцевого, Авдіївці, Кам’янки та Верхньоторецького.
На Луганському напрямку противник вдався до збройних провокацій в районі Новозванівки, де бойовики відкривали вогонь з гранатометів та стрілецької зброї.
На Маріупольському напрямку російсько-окупаційні війська вдавалися до збройних провокацій та вели вогонь з гранатометів та стрілецької зброї по Водяному та Широкиному. А також окупанти відкривали вогонь з мінометів 82-го калібру по Широкиному та Водяному", - повідомляє прес-центр штабу АТО.



Теги: Донбасс, война, АТО,
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх