В зоні АТО з початку доби вже 26 обстрілів

20.08.2016 18:12
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
В зоні АТО з початку доби вже 26 обстрілів

20 серпня російські окупаційні війська продовжували чинити збройні провокації проти Сил АТО. Всього з початку доби противник 26 разів відкривав вогонь по підрозділах ЗС України.

"На Донецькому напрямку ворог з мінометів калібру 120 мм та 82 мм, гранатометів різних систем та стрілецької зброї 11 разів обстріляв українські позиції на ділянці Авдіївка – північні околиці Горлівки.
На Маріупольському напрямку вогонь з мінометів забороненого 120 мм калібру відкривав по Новогригорівці та Старогнатівці, 82 мм калібр використав у Красногорівці, Мар’їнці та Широкиному. У Новогригорівці ворожий вогонь вівся також з кулеметів великого калібру, а у Водяному, Тарамчуку, Мар’їнці та Широкиному тривали провокації з використанням стрілецької зброї. У Широкиному до того ж активізувався снайпер.
На Луганщині мінометний та гранатометний вогонь супротивник відкривав по Новозванівці, у Кримському застосував автоматичні станкові гранатомети, а у Новоолександрівці снайперську зброю", - повідомляє прес-центру штабу АТО станом на 18.00. 



Теги: Донбасс, война, АТО, боевики, обстрелы
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх