Що відкрили в прифронтовому місті Мар`їнка

10.09.2016 19:20
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Що відкрили в прифронтовому місті Мар`їнка

Сьогодні, 10 вересня, в День фізичної культури та спорту, в прифронтовому місті Мар`їнка, в районній дитячо-юнацькій спортивній школівідбулося урочисте відкриття боксерського рингу. Цього довгоочікуваного дня вихованці спортивної школи, їх батьки та тренер Олександр Безродний чекали з нетерпінням.

З привітаннями на свято завітали голова Мар`їнської райдержадміністрації Володимир Мороз, голова районної ради Олег Дяченко, перший заступник голови райдержадміністрації Тетяна Збицька, начальник відділу освіти райдержадміністрації Людмила Зайцева та завідувач сектору у справах сім`ї, молоді та спорту райдержадміністрації Оксана Грибань. Вони побажали вихованцям школи найголовнішого – міцного здоров’я, мирного неба, наполегливості та наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот, вдалих стартів і перемог в ім’я процвітання Мар’їнського району та всієї країни.
Після відкриття рингу діти під керівництвом тренера Олександра Безродного показали бої у різних вагових категоріях та елементи карате під керівництвом тренера Ярослава Чепіги.
За вагомий особистий внесок у розвиток та популяризацію фізичної культури та спорту в Мар`їнському районі, виховання підростаючого покоління та з нагоди Дня фізичної культури та спорту тренери Мар`їнської районної дитячо-юнацької спортивної школи були нагороджені Почесними грамотами райдержадміністрації.
"Бажаємо всім тренерам і наставникам талановитих, наполегливих учнів, ще більше перемог та злетів, гарних уболівальників та усіляких життєвих гараздів. Ви з честю продовжуєте традиції з виховання фізично загартованого та здорового молодого покоління, адже фізичне виховання – це, перш за все, здоров’я нашої нації!" - звернувся до присутніх Володимир Мороз.



Теги: Донбасс, спорт, Марьинка, бокс, открытие
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх