Аваков вручив поліції Донеччини 52 нових службових автомобіля, - Аброськін

22.09.2016 19:05
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Аваков вручив поліції Донеччини 52 нових службових автомобіля, -  Аброськін

Вячеслав Аброськин написал в "Фейсбуке". 

Сьогодні у Слов'янську Міністр внутрішніх справ Arsen Avakov вручив поліції Донеччини 52 нових службових автомобіля - кросовери «Renault Duster». Машини вже передані до територіальних підрозділів поліції області задля посилення блоку превентивної діяльності, особливо на лінії розмежування - там, де наші громадяни потребують найбільше допомоги.

В 2014 році співробітники донецької міліції не змогли протистояти бандформуванням. Два роки назад ми втратили майже всю матеріально-технічну базу. Пам'ятаю перші дні моєї роботи начальником міліції Донеччини, коли не було ані приміщення, ані техніки, а особовий склад деморалізований та розгублений. За підтримки МВС та особисто Арсена Борисовича ми справді відродились. Так, деякі проблеми залишаються, в тому числі, і з особовим складом. Але ми є такими, якими є суспільство, є його відображенням, бо "вийшли всі з однієї пісочниці".

Сьогодні це вже дійсно нова поліція Донеччини, яка робить все можливе та протистоїть бандформуванням. Ганебного повторення 2014 року на Донеччині вже не буде, а ми готові повернутися до Донецька та встановити порядок на нашій землі.

Нам вдалось зупинити зростання злочинності та, навіть, досягти зменшення скоєння злочинів на підконтрольній Україні частині Донеччини. Спільно з ВСУ та Нацгвардією ми забезпечуємо безпеку мирних жителів нашого регіону.

Вдячний за підтримку правоохоронців і громадянам, і місцевій владі - разом ми долаємо перешкоди на шляху до мирного життя. Вдячний Кабінету Міністрів України та МВС, і особисто Міністру Арсену Борисовичу за допомогу та турботу про поліцейських Донеччини. Дякую і готовий повторювати це ще тисячу разів.



Теги: Донбасс, Арсен Аваков, автомобиль, Аброськин
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх