30 серпня росіяни вбили 2 та поранили 9 жителів Донеччини

31.08.2024 12:00
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
30 серпня росіяни вбили 2 та поранили 9 жителів Донеччини

За 30 серпня росіяни вбили 2 жителів Донеччини — у Кураховому і Гірнику. Ще 9 людей в області за добу дістали поранення. Про це повідомив начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін.
Оперативна ситуація по області станом на ранок 31 серпня.
Покровський район. У Кураховому 1 людина загинула і 6 поранено, пошкоджено 12 багатоповерхівок, адмінбудівлю і крамницю; у Гірнику загинула людина, пошкоджено 5 приватних будинків і 2 багатоповерхівки; ще 1 будинок пошкоджено у Гострому. У Мирнограді пошкоджено 2 будинки і газогін. У Добропіллі пошкоджено 2 адмінбудівлі, 7 будинків і промзону. У Криворізькій громаді пошкоджено промзону. У Покровську пошкоджено об'єкт інфраструктури. Під постійним вогнем — Мар'їнська і Гродівська громади.
Краматорський район. У Лиманській громаді зруйновано 5 будинків у Зарічному і 1 у Торському. У Рай-Олександрівці Миколаївської громади пошкоджено 3 будинки.
Бахмутський район. Пошкоджено будинок у Торецьку, ще один — у Дружбі. У Часовоярській громаді пошкоджені 11 багатоповерхівок, 3 приватні будинки і нежитлова будівля.
Всього за добу росіяни 19 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 3468 людей, у тому числі 365 дітей.



Теги: Донбасс, жертвы, обстрелы, оккупанты
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх