5 вересня росіяни вбили 2 і поранили 12 жителів Донеччини

06.09.2024 12:00
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
5 вересня росіяни вбили 2 і поранили 12 жителів Донеччини

За 5 вересня росіяни вбили 2 жителів Донеччини: у Костянтинівці і Райгородку. Ще 12 людей в області за добу дістали поранення. Про це повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.
Оперативна ситуація по області станом на ранок 6 вересня.
Покровський район. У Кураховому пошкоджено понад 10 багатоповерхівок і численні приватні будинки; пошкоджено 8 будинків у Ганнівці і 5 у Веселому Гаю. У Покровську пошкоджено дорогу і об'єкт інфраструктури. У Добропільській громаді пошкоджено інфраструктурний об'єкт.
Краматорський район. У Торському Лиманської громади пошкоджено будинок. У Райгородку Миколаївської громади загинула людина, пошкоджено 7 будинків. У Слов'янській громаді пошкоджено 59 приватних будинків і школу. У Новій Полтавці Іллінівської громади поранено людину. У Костянтинівці 1 людина загинула і 9 поранено, пошкоджені 26 приватних будинків, 2 багатоповерхівки, крамниця, підприємство, 2 нежитлові приміщення, 3 автівки і 4 лінії електропередач; ще 2 будинки пошкоджено у Марковому.
Бахмутський район. У Сіверську пошкоджено 2 будинки. У Часовоярській громаді пошкоджені 15 приватних будинків і 3 багатоповерхівки.
Всього за добу росіяни 31 раз обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 2111 людей, у тому числі 254 дитини.



Теги: Донбасс, жертвы, обстрелы, оккупанты
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх