Шкіряк про можливі провокації у посольства та консульств РФ в Україні: "Якщо комусь хочеться "погратися в героів", я підкажу як це реалізувати своі бажання"

18.09.2016 08:34
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Шкіряк про можливі провокації у посольства та консульств РФ в Україні: "Якщо комусь хочеться "погратися в героів", я підкажу як це реалізувати своі бажання"

Радник міністра МВС України Зорян Шкіряк нагадує, що сьогодні вібори в Госдуму РФ. І, як би комусь не бажалося висловити своє відношення до країни-агресора нападом на її посольство та консульства, це буде жорстко присікатися.

Ось, що пише Шкіряк:

"Увага! Сьогодні вибори в Мордорі.
Посольство РФ в Украіні, а також всі консульства Росіі у Києві, Харкові, Львові та Одесі взяті під посилену охорону Нацполіціі та Нацгвардіі. Зокрема, в Києві до охорони громадського порядку під представництвами Росіі залучено 600 правоохоронців. 
Для ідіотів нагадую. Посольство і консульство будь-якої країни - це недоторкана територія! Є норми міжнародного права котрі не обговорюються! Це аксіома!
Національна поліція та Нацгвардія будуть чітко виконувати всі поставлені задачі і здійснювати охорону таких об'єктів згідно своіх повноважень і поставлених задач.
Якщо комусь хочеться "погратися в героів", я підкажу як це реалізувати своі бажання. Йдіть у найближчий воєнкомат, записуйтесь в ЗСУ і воюйте. Для цього є Східний фронт і там у вас маса можливостей. 
І не забудьте, що в РФ також є посольство і низка консульств і там російські фашисти можуть здійснити симетричні діі, ще агресивніші, але по відношенню до наших. Це означає небезпеку для громадян Украіни. 
Поки що у нас є дипломатичні відносини і це обов'язок держави гарантувати безпеку представництвам інших країн і іхніх громадян.
Підрозділи МВС не допустять будь-яких провокацій і будуть жорстко реагувати на спроби дестабілізаціі ситуаціі під посольством і консульствами РФ. Крапка".



Теги: Украина, Россия, выборы, посольство, МВД
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх