ЗАТРИМАНА АКТИВІСТКА РУХУ FEMEN

22.07.2017 09:55
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
ЗАТРИМАНА АКТИВІСТКА РУХУ FEMEN

Активістка руху FEMEN, яка спробувала провести акцію під час підписання українсько-білоруських міжурядових документів в адміністрації президента України в присутності глав держав, затримана.

Про це заявили в головному управлінні Національної поліції, передає «Інтерфакс-Україна».

«Вона затримана в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу, зараз знаходиться в Печерському райуправлінні. Наразі вирішується питання про повідомлення її про підозру в хуліганстві», — йдеться у повідомленні.

Співробітник прес-служби глави Української держави підтвердив, що ця дівчина пройшла на подію як акредитований співробітник ЗМІ.

Нагадаємо, на церемонії підписання офіційних документів між Україною і Білоруссю президентами Петром Порошенком та Олександром Лукашенком, активістка FEMEN оголила груди, скандуючи при цьому гасло «Живе Білорусь».

«Сотні українців загинули і продовжують гинути за демократію і свободу України, але сьогодні на офіційному рівні в нашій країні приймають людину, яка в своїй країні вбиває, викрадає людей і пригнічує всіляке інакомислення», — заявили пізніше у FEMEN.

Рух Femen користувався особливою популярністю під час президентства Віктора Януковича. Учасниці руху під час своїх акцій оголюють груди для того, щоб звернути увагу на ті чи інші проблеми.

Источник: zrada.today



Теги: Донбасс, акция, задержание, активисты
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх