Чергова диверсія? Окупаційна влада Севастополя зізналась в солідарності з терористами

04.09.2017 08:46
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Чергова диверсія? Окупаційна влада Севастополя зізналась в солідарності з терористами

Чергова поява відверто дивної соціальної реклами збурила настрої в окупованому Севастополі, - про це інформує новинний портал replyua.net з посиланням на матеріали, оприлюднені російським виданням «Политика Сегодня».

Так, кількома днями раніше на вулицях окупованого Севастополя з’явились доволі дивні біг-борди. Слоган «3 вересня день солідарності з тероризмом» було підписано «урядом» Севастополя. Світлини цієї соціальної реклами швидко розлетілись мережею, викликаючи доволі неоднозначну реакцію. Журналісти видання звернулись до так званого «уряду Севастополя», але там не змогли надати якихось оперативних коментарів, перенаправивши кореспондентів до відділу соціальної реклами. Представники останнього від коментарів відмовились.

Наразі складається враження, що представники так званого «уряду» Севастополя не мають ані найменшого уявлення як на місці бордів із соціальною рекламою з’явились плакати з таким промовистим слоганом. Хоча, можливо, йдеться про чергову спробу невдалого передвиборного піару. Нагадаємо, свого часу в Севастополі з’явилась серія реклами із слоганами «Референдум. Що далі?» та «Тепер хоч каміння з неба, ми на батьківщині». 

 

Источник: http://replyua.net 



Теги: Донбасс, Крым, Севастополь, терроризм
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх