Зеленський провів Ставку на Сумщині

05.10.2024 08:00
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Зеленський провів Ставку на Сумщині

Президент Володимир Зеленський відвідав Сумську область з робочим візитом та провів там засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. Про це він повідомив у телеграмі.
"Два основних питання, які в цьому регіоні, як і в інших прифронтових, тісно пов'язані, – це ППО та енергетика. Заслухав доповідь в. о. командувача Повітряних сил Анатолія Кривоножка та командувача Повітряного командування «Схід» Івана Теребухи щодо заходів, яких Повітряні сили вживають для посилення захисту конкретно Сумщини, інших прикордонних регіонів та всієї нашої держави.
Заслухав енергетиків, міністра Германа Галущенка, щодо відновлення електропостачання у Сумах та в громадах району, подальшого убезпечення об'єктів генерації та розподілу, підготовки резервного обладнання на зиму.
Також отримав доповідь Головкома Олександра Сирського. Раніше сьогодні ми разом відвідали героїчну 82-гу бригаду. На Ставці Головком доповів про загальну обстановку на фронті та найскладніші напрямки, перебіг Курської операції, надходження техніки та снарядів на фронт, комплектацію бригад", -  написав президент України.



Теги: Сумская область, Зеленский, Ставка
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх