Подробности мощнейшего уничтожения донбасских оккупантов (ВИДЕО)

23.04.2016 10:37
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Подробности мощнейшего уничтожения донбасских оккупантов (ВИДЕО)

Украинский тележурналист, бывший генеральный директор телеканала ТВі, глава департамента коммуникаций МВД Украины (со 2 июня 2015 г) Артём Шевченко поделился подробностями попадания украинской противотанковой управляемой ракеты (ПТУР) по оккупантам Донбасса.

По словам Артема, вчера, 22 апреля, волонтер Роман Синицын выложил видео большого "бадабума" после попадания украинского ПТУРа в что-то вражеское большое.

"Ось повна сторі, - пишет Артем на своей страничке в "Фейсбуке". - Ефективно спрацював під с.Калинове Попаснянського району один з батальйонів 59-а омбр, чия там зона відповідальності. Урал противника із боєкомплектом, скоріш за всі мінами 120 мм, виїхав на відкриту місцину і отримав по заслугам. В звіті СММ ОБСЄ за 15 квітня, зокрема, вказано: "Моніторингова місія ОБСЄ перевірила звинувачення (сепаратистів) про бомбардування ділянки біля лінії розмежування. В Калиновому (58 км на захід від Луганська) представник ЛНР заявив місії, що 4 ЛНРівця були вбиті на місці та кілька були поранені, коли в їхню вантажівку влучили 2 проти-танкові керовані ракети увечері 14-го квітня. На місці події місія побачила частини тіл, рештки знищеної вантажівки та сліди пожежі на полі. Під час перебування там місія почула 2 розриви в 500 метрах на захід від цього місця і залишила ділянку." А це (см. фото) вже остаточне підтвердження: звіт ворожої сторони про подію отриманий нашою розвідкою. Тут вказані тільки вісім імен поранених, чотирьох загиблих ідентифікувати на той час було неможливо".





Теги: Донбасс, взрыв, оккупация, террорист, АТО, ВСУ
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх